Maşini pentru asfalt

Mașini de asfalt de la liderii pieței

Pavatoarele cu roți sunt puțin mai versatile decât pavele cu șenile, dar au o productivitate mai mare. Avantajele lor includ manevrabilitatea și viteza de mișcare. Din acest motiv, pavele cu roți sunt utilizate pentru așezarea și înlocuirea pavajului într-un oraș în care spațiul este limitat și este necesară schimbarea rapidă a locațiilor. În plus, trotineta vehiculului cu roți are o greutate mai mică, ceea ce salvează suprafața drumului proaspăt asfaltat în timpul amplasării sau restaurării drumului existent.

Proiectarea pavelelor actuale implică automatizare în gestionarea pavajelor. pavele de asfalt presupune controlul automat al proceselor de furnizare și pavajare a materialului de pavaj. Procesul de creare a calității drumului nu poate fi imaginat fără nivelarea automată. La șantierele simple de construcție, senzorii sunt instalați pentru a controla fluxul de material, senzorii de pantă (care controlează panta plăcii) și senzorii de înălțime (care determină grosimea stratului creat). Procesul de creare a calității drumului nu poate fi imaginat fără nivelarea automată. La șantierele simple de construcție, senzorii sunt instalați pentru a controla furnizarea de materiale, senzori de înclinare și senzori de înălțime care reglează grosimea stratului de acoperire.

Ca unul dintre principalii furnizori de pavele second hand din România, Modeg Contruct SRL oferă pavele Vögele Serie și Vision, piese de schimb și echipamente speciale, precum și pavele de asfalt Case, Dynapac, BGP, Demag. Toate pavele oferă pavaj economic la viteze mari. Pe model este instalat un sistem de diagnostic automat, care verifică în mod independent nivelurile de fluid și alte puncte de control.

Suntem foarte conștienți că acest tip de mașină nu poate fi clasificat ca ieftin, prin urmare, toate echipamentele sunt disponibile pentru închiriere. Îmbunătățește-ți lucrările rutiere cu pavele extrem de fiabile.